About us

Shootevent / Workshops Costa Blanca 2018

Na het enorme succes van de workshopreeks die ik gegeven heb afgelopen september 2017 gaan we weer terug naar de geweldige omgeving van de Costa Blanca in mei 2018.
Exacte data worden nog aangekondigd en welke workshops er gegeven worden zal ook later worden aangekondigd. Houdt deze pagina in de gaten voor de events en workshops die er gegeven gaan worden.

 

 

xx mei 2018 zal deze workshop plaatsvinden in de prachtige omgeving van Calpe. Deze workshop is gericht op het maken van beelden met natuurlijk licht, hard zonlicht, schaduw, tegenlicht, etc. 

Buiten dat probeer ik met u de instellingen van de camera door te nemen om zo direct uit de camera al tot een goed eindresultaat te komen.
Ik ben niet van technische praat maar van begrijpelijke taal zodat iedereen begrijpt hoe u dezelfde resultaten kunt behalen zoals ik verderop hieronder laat zien.

Met model Katie:

Katie Miller

Katie Miller

Gaan we op pad richting Calpe waar bij de hoge rots een prachtig stuk met palmbomen, rotsen en water gaan gebruiken om mooie beelden te maken van Katie in badkleding.

De workshop omvat de volgende onderdelen:

- Cameratechniek
- Gebruikersinstellingen op camera
- Kleurtemperatuur en toepassing
- Reflectie en toepassing
- Tegenlicht uitleg met voor- en nadelen
- Aansturen model

Hieronder vindt u een aantal beelden die ik op deze plek in Calpe heb gemaakt met een aantal verschillende modellen en wat ik u wil laten zien hoe dit resultaat te bereiken met uw eigen camera:

Priscilla Calpe 1

Ilena Calpe 1

Monica Calpe 1

 

Voor deze workshop dient u zelf te zorgen voor:

- Camera met toebehoren
- Gezonde dosis enthousiastme
- Zonnebril :D (petje voor de kalende onder ons)
- Reflectiescherm (indien u die heeft)

Kosten voor deze workshop zijn: € 150,--

Incl. Lunch
Incl. BTW

Foto’s die gemaakt zijn op de workshop mogen alleen in overleg met het model worden gebruikt en / of openbaar geplaatst. Vrij plaatsen van gemaakte foto’s is mogelijk maar alleen in de workshopgroep op Facebook.

 

 

Ankie

 

Op xx mei 2018 zal deze prachtige gepubliceerde Playboy dame deze dag ons model zijn voor de Nude workshop waarin maximaal 6 deelnemers zullen zijn.

Deze workshop is een workshop welke ik voor een heel scherpe prijs kan aanbieden met toch zeer ervaren modellen wat het voor u gemakkelijk maakt direct mooie sfeervolle en interessante beelden te schieten.

We willen in deze workshop mensen die klasse beelden willen maken en geen ordinaire naakte plaatjes. Er moet een zekere sfeer in te vinden zijn.

We hebben hiervoor een prachtige Villa tot onze beschikking in Altea inclusief zwembad, jacuzzi en genoeg plekken om mooie beelden te kunnen maken.

Hieronder een impressie van deze locatie: 

Locatie vooraanzicht

Locatie slaapvertrek

Locatie badkamer

 

Lunch is uiteraard inbegrepen en eigen inspiratiebeelden in overleg met het model zijn een pré.

De techniek etc. zal op een ieder apart worden afgestemd en het fijne van een workshop met maximaal 6 deelnemers is dat u direct vragen kunt stellen.

De workshop zal ongeveer duren van 10:00 - 16:00 en er zal voldoende tijd zijn om beelden te maken die u aanspreken.

Bepaalde technieken en lichtgebruik zal ik laten zien en ook bij deze workshop zal ik u sferen laten zien die u kunt maken aan de hand van uw camera.
Dit soort sferen zijn te bereiken door het gebruik van witbalans, contrasten en laag diafragmagebruik wat ik allemaal zal uitleggen op deze dag op deze geweldige locatie.

Indien er nog vragen zijn kunt u deze altijd stellen via deze website via het contactformulier of een mail sturen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Kosten voor deze workshop zijn: € 299,-

Incl. Model
Incl. Lunch
Incl. BTW

Foto’s die gemaakt zijn op de workshop mogen alleen in overleg met het model worden gebruikt en / of openbaar geplaatst. Vrij plaatsen van gemaakte foto’s is mogelijk maar alleen in de workshopgroep op Facebook.

 

Online Photoshop Workshops

Data van de workshops worden hier vermeld en opgeven kan via de aanmeldpagina op deze website of klik op: Aanmelden workshops

Zoals aangegeven is de lunch inbegrepen. Laat van te voren wel weten als u vegetarisch bent of bepaalde voedselallergieën hebt etc.

Hopelijk tot op een (of meerdere) van onze workshops!

FAQ:

Is er enige kennis gewenst om aan deze workshops deel te kunnen nemen?
Ja dit is wel gewenst. Diafragma, sluitertijd en iso moeten bijvoorbeeld wel redelijk bekend in de oren klinken. Voor de workshop Photoshop Advanced is het raadzaam eerst de workshop Photoshop Basis gevolgd te hebben.
Moet ik zelf apparatuur meenemen?
Voor de workshop Photoshop Basis is het handig om een aantal foto's zelf te maken van het model waar je uiteindelijk thuis mee aan de slag kan. Als we de studio opname gaan maken welke we uitgebreid behandelen met bewerken, wil je deze misschien ook geprobeerd hebben te maken met de eigen camera. Bij de workshop Camera en Licht, Lingerie, Summershots en Naakt is een eigen camera wel een vereiste. Eventuele flitsblokjes bij bijvoorbeeld Sony camera's zijn dan ook gewenst. Bij de workshop Summershots is het ook handig een eigen reflectiescherm mee te brengen om daarmee te leren werken.
Wat voor foto gaan we behandelen?
Bij de workshop Photoshop Basis en Photoshop Advanced zal dit een beautyfoto / half body worden van een ervaren model. Bij de workshop Camera en Licht, Lingerie, Summershots en Naakt behandelen we verschillende typen foto's.
Hoe werkt de betaling?
Bij de aanmelding krijgt u een bevestiging dat de plaats gereserveerd is en wordt er een factuur bijgevoegd. Indien deze is voldaan is deelneming pas definitief. Indien niet wordt voldaan op de aangegeven vervaldatum, wordt de plaats weer vrijgegeven voor nieuwe deelnemers.
Kan ik na betaling nog annuleren?
Dit kan uiteraard altijd gebeuren. Vanaf een week voor aanvang van de workshop wordt de helft van het bedrag teruggestort. Annulering binnen 48 uur voor aanvang worden niet teruggestort.
Zijn de foto's vrij om te gebruiken?
De foto's zijn vrij om te gebruiken (Uitgezonderd de foto's gemaakt tijdens de workshop Naakt) maar dient altijd overlegd te worden met het betreffende model. Vraag haar / hem zelf dan ook naar haar voorwaarden hierover.
Binnen de workshopgroep op Facebook waar je automatisch toegevoegd wordt bij aanmelding kun je overigens alles plaatsen van de workshops. Dit voor vragen, opmerkingen, mening etc.