PC REPARATIE

Reparatie van computers

Door meer dan 25 jaar ervaring in zowel consumenten- als bedrijfscomputers is Mark von Tech in staat om alle voorkomende problemen met computers op te lossen. 
Dan hebben we het over zowel hardware ( het fysieke deel van uw computer ) als software ( de programma’s en drivers die op uw computer staan geïnstalleerd ).

Het kan ook zijn dat uw computer of laptop traag werkt, langzaam opstart, u problemen heeft met uw internetverbinding of dat uw pc / laptop regelmatig ‘vastloopt’.
In veel gevallen is het mogelijk om deze problemen op te lossen en in sommige gevallen is het wellicht nodig om uw computer / laptop uit te breiden met extra geheugen of een ssd harddisk bijvoorbeeld. 

Ook doet Mark von Tech installaties van Windows, zorgen wij voor de juiste drivers en dat uw pc / laptop weer werkt zoals u gewend bent. 

Uw thuiswerkplek heeft vaak niet de beschikking over de IT afdeling die op uw werk te vinden is en vaak wordt persoonlijke apparatuur gebruikt om thuis te kunnen werken. Dit dient dan uiteraard probleemloos, veilig en snel te werken. 
Daar kan Mark von Tech u absoluut bij helpen!

Bouwen van uw computer

Mark von Tech heeft zoals eerder beschreven zo’n 25 jaar ervaring in consumenten- en bedrijfscomputers maar is ook gespecialiseerd in het bouwen van computers die voldoet aan uw wensen.

Om u een klein idee te geven van de ervaring hebben wij ondertussen in de 25 jaar zo’n 1000 computers gebouwd en geïnstalleerd en zo’n 2500 pc’s gerepareerd en / of uitgebreid.

Uw eigen pc laten bouwen lijkt een prijzige aangelegenheid maar niets is minder waar… 
Als u een voorgebouwde computer koopt zoals Dell, HP, Acer of van welk merk dan ook worden er kosten gemaakt die op u eigenlijk helemaal niet van toepassing zijn. 
Deze voorgebouwde apparaten zijn vaak voorzien van ‘mindere’ componenten en overbodige software die u helemaal niet gebruikt of de pc zelfs erg traag maakt.

Als u zelf een pc laat bouwen kan dat in een zeer brede prijsklasse. Die loopt van € 350,– – € 10.000,–
Of u nu een pc wilt waarmee u op het internet wilt kunnen browsen, een documentje wilt kunnen maken en uw mail wilt kunnen gebruiken of u wilt een pc voor het spelen van de laatste nieuwe spellen, videobewerking, fotobewerking of iets in die strekking vereisen totaal verschillende soorten hardware.

Wat ook mogelijk is:
Deels een pc bouwen met nieuwe onderdelen en een deel met 2e hands onderdelen. 
Er wordt door veel mensen veel gerouleerd met onderdelen om de pc up-to-date te houden ( ben er zelf ook één van ) .
Neem bijvoorbeeld videokaarten… 
Veel gamers willen ieder jaar de nieuwste laatste heftigste kaart om hun laatste games te kunnen spelen. Zij zetten daarbij hun ‘oude’ videokaart op Marktplaats of een ander medium te koop terwijl deze videokaart uitstekend werkt en voor u wellicht zelfs ‘overkill’ is. Hierdoor is het mogelijk om voor een vriendelijke prijs onderdelen aan te schaffen en toch een heel goede pc voor uw neus te hebben staan. 

Advies

Bent u op zoek naar een nieuwe of 2e hands laptop of pc? 

Ook daar kan ik u bij helpen. 

Afgelopen jaren hebben wij ons helemaal verdiept in alles als het op Tech aankomt en alle nieuwste ontwikkelingen gevolgd, bijgehouden en weten wat de juiste prijzen zijn voor onderdelen, complete computers en andere technische apparaten. 

Ook op het gebied van netwerken, wifi, televisies, audio-apparatuur etc. kunnen wij u voorzien van advies. 
Zoals aangegeven is de 2e hands markt zeer interessant en is daar ook veel goed spul in te vinden en daarin kan ik u adviseren waar op te letten, welke dingen te vermijden etc.